Revelion in Maroc - Orasele imperiale

Revelion in Maroc - Orasele imperiale

-3%

Marrakech – Essaouira (optional) – Fez – Volubilis – Meknes – Rabat – Casablanca

 

Perioada: 29.12.2021 – 06.01.2022 (9 zile/ 8 nopti)

 

PRET/persoana: 1298 1258 EURO (loc in camera dubla, taxe incluse)
Primul copil 3-11,99 ani in camera dubla cu 2 adulti: 1095 EURO (patul suplimentar este un pat pliant mic si va fi adaugat intr-o camera dubla, spatiul fiind limitat; camerele pentru 3 persoane sunt la cerere)
Supliment camera single: 230 EURO / persoana


Descopera frumusetea si magia Marocului, tara culorilor si a condimentelor, a monumentelor si palatelor, a mestesugurilor, peisajelor si plajelor exotice. O calatorie memorabila printre traditii si istorie, prin desertul Sahara, savurand un ceai traditional sau experimentand o plimbare cu camila!

 

Oferta este valabilă în funcţie de disponibilităţi.

  • Program
  • Servicii incluse
  • Nu sunt incluse
  • Excursii optionale
  • Important

Ziua 1 (29 DEC): BUCURESTI - MARRAKECH
Intalnire cu insotitorul roman de grup la aeroportul Otopeni la ora 02:00 dimineata pentru imbarcare pe cursa TURKISH AIRLINES spre Istanbul. Aterizare in Istanbul la ora locala 06:20 si imbarcare pe zborul cu destinatia Marrakech cu decolare la ora 11:50. Aterizare in Marrakech la ora locala 15:10, transfer si cazare la hotel Idou Anfa 4* sau similar. Cina la restaurantul hotelului.


Ziua 2 (30 DEC): MARRAKECH
Mic dejun la hotel. Azi vom vizita Marrakech, al doilea cel mai vechi dintre orasele imperiale, cunoscut si ca “Perla Sudului”. Vom face un tur panoramic cu ghid local pe parcursul caruia vom admira cele mai importante obiective turistice ale orasului Marrakech: Mormintele Saadiene, minaretul si Moscheea Koutoubia, Palatul Bahia si gradina Menara. Ne vom intoarce la hotel pentru a servi masa de pranz. Dupa amiaza vom vizita souk-urile cu strazile lor inguste si serpuitoare si Piata Djemaa El Fna cu varietatea sa de forme de divertisment: povestitori, imblanzitori de serpi, acrobati care inghit flacari si multe altele. Seara, optional, cina traditionala marocana la un restaurant local. Intoarcere la hotel si cazare.


Ziua 3 (31 DEC): EXCURSIE OPTIONALA LA ESSAOUIRA (370 km)
Mic dejun. Astazi va propunem o excursie optionala la Essaouira (pe vremuri Mogador), localitate situata la aproximativ 180 km de Marrakech, statiune si port pe malul Oceanului Atlantic, un oras boem cu puternice influente culturale, aflat pe lista patrimoniului cultural UNESCO. Intoarcere in Marrahech. Seara vom participa la cina festiva de Revelion organizata in cadrul hotelului (bauturile nu sunt incluse).


Ziua 4 (01 IAN): MARRAKECH – BENI MELLAL – IFRANE – FEZ (490 km)
Mic dejun. Plecare spre Fez. Drumul ne poarta prin Beni Mellal si Ifrane, unde vom face scurte opriri, ambele fiind situate in regiunea muntilor Atlas de Mijloc. Ifrane este o incantatoare statiune montana, situata la 1650 m altitudine, intr-o pitoreasca padure de cedrii. Sosire la Fez, cina si cazare la hotel L’Escale 4* sau similar.


Ziua 5 (02 IAN): FEZ
Dupa micul dejun vom vizita cele mai importante repere turistice ale orasului Fez, centru religios si spiritual al Marocului si unul dintre cele mai vechi dintre orasele Islamului. Vom vizita Medina Fez el Bali unde sa afla Moscheea Karaouine - cea mai veche universitate a islamului; scoala coranica Attarine Medersa cu superbe decoratiuni pe care o admiram din exterior, obiectivul fiind temporar inchis, Piata si fantana Nejjarine, care si-a primit numele de la tamplarii care lucreaza aici, cartierul vopsitorilor de piele - Deddaghine aflat in aproprierea pietei Seffarine, unde diferiti maestri prelucreaza pieile de animale. Cina si cazare la hotel in Fez.


Ziua 6 (03 IAN): FEZ – VOLUBILIS – MEKNES – RABAT (275 km)
Dupa micul dejun vom pleca catre situl arheologic de la Volubilis unde vom vedea cele mai impresionante si bine pastrate mozaicuri romane din nordul Africii. Situl arheologic se intinde pe o suprafata de 42 hectare, are peste 2,6 km de ziduri, un apeduct inca vizibil si doua strazi romane. Orasul a fost cucerit de triburile locale de la romani in anul 285 si de atunci a decazut. Continuam calatoria spre Meknes; dupa sosire, vom vizita acest oras cunoscut drept “Versailles-ul Marocului” care a fost infiintat in sec al XVII-lea de catre Moulay Ismail. in timpul turului in Meknes vom vizita si Bab Mansour, cea mai bine pastrata poarta din Maroc, Hari Souani - ruinele gradurilor imperiale si vechea medina. Plecare spre Rabat. Sosire, cina si cazare la hotel Belere 4* sau similar situat in Rabat.


Ziua 7 (04 IAN): RABAT – CASABLANCA (110 km)
Mic dejun la hotel. Dupa micul dejun vom visita Rabat, capitalei Marocului: admiram Mausoleul lui Mohamed al V-lea, apoi trecem pe langa Medina, continuam cu vizita la Kasbah des Oudais, o fortareata din secolul XII care adaposteste muzeul artei marocane, Moscheea Neterminata cu Turnul lui Hassan; din autocar vom vedea si Palatul Regal unde ne putem opri pentru a face cateva fotografii in cazul in care accesul ne va fi permis. Plecare spre Casablanca. Cazare si cina la hotel Odyssee 4* sau similar in Casablanca.


Ziua 8 (05 IAN): TUR DE ORAS CASABLANCA
Dupa micul dejun vom face turul orasului Casablanca, centrul economic al Marocului, alaturi de ghidul local; vom admira Moscheea Hassan al II-lea (exterior) - una din cele mai mari realizari de gen ale lumii arabe, vom vedea Piata Mohamed al V-lea cu fantana, Piata Natiunilor Unite, zona Habous si zona rezidentiala Anfa, cornisa Ain Diab. Dupa amiaza, timp liber. Cina si cazare la hotel.


Ziua 9 (06 IAN): CASABLANCA – BUCURESTI
Mic dejun. Eliberarea camerelor inainte de ora 12:00. Transfer la aeroport pentru imbarcare pe zborul Casablanca – Istanbul cu decolare la ora 16:15. Aterizare in Istanbul la ora locala 22:55 si imbarcare pe zborul spre Bucuresti cu decolare la ora 02:10 noaptea. Aterizare in Bucuresti la ora 02:25 pe data de 7 ianuarie.

• transport cu avionul Bucuresti – Marrakech si Casablanca – Bucuresti, cu schimbarea curselor la Istanbul, compania TURKISH AIRLINES;
• 8 nopti cazare cu mic dejun continental la hoteluri de 4* astfel: 3 nopti in Marrakech, 2 nopti in Fez, 1 noapte in Rabat, 2 nopti in Casablanca;
• 7 cine la hotelurile din program;
• supliment cina festiva de Revelion la hotelul din Marrakech;
• un dejun la hotelul din Marrakech in ziua 2;
• transferuri aeroport - hotel - aeroport;
• vizitele si excursiile din program: Marrakech, Fez, Volubilis, Meknes, Rabat, Casablanca;
• biletele de intrare la: mormintele saadiene si palatul Bahia in Marrakech, Medersa Bouanania sau alta medersa in Fez, situl arheologic de la Volubilis, Mausoleul si fortareata Kasbah des Oudais in Rabat;
• transport local cu autocar dotat cu aer conditionat;
• ghid local pe tot parcursul circuitului;
• insotitor roman de grup;
• taxele de aeroport si catering (pot suferi modificari).

 

Nota: Taxele de aeroport incluse in pret sunt cele valabile la data lansarii programului, respectiv luna august 2021. In situatia majorarii acestor taxe de catre compania aeriana pana la data emiterii biletelor de avion (biletele se emit cu 7-14 zile inainte de plecare), agentia isi rezerva dreptul de a modifica pretul excursiei conform cu noile valori ale acestor taxe.

 

ORAR INFORMATIV DE ZBOR (ore locale):
29.12: Bucuresti 04:00 – Istanbul 06:20, durata zborului: 1h20min
Istanbul 11:50 – Marrakesh 15:10, durata zborului: 5h15min
06.01: Casablanca 16:15 – Istanbul 22:55, durata zborului: 5h05min
06.01: Istanbul 02:10 – Bucuresti 02:25, durata zborului: 1h15min

•  asigurarea medicala de calatorie (optionala);
• asigurarea storno (optionala), se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice, in pachet cu asigurarea medicala de calatorie;
• testul RT-PCR pentru turistii nevaccinati, necesar pentru intrarea in Maroc (pret de la 189 lei/persoana) –
informatie valabila la data lansarii programului, august 2021;
• bacsisuri pentru prestatorii locali (ex: soferi, personal hotelier, ghizi): 30 EURO/persoana – se practica in Maroc, se achita la sosire;
• excursiile optionale si intrarile la obiectivele turistice, altele decat cele mentionate ca fiind incluse;
• bauturile alcoolice sau racoritoare la mese.

(minim 25 participanti, preturi informative):
Bilet intrare Moscheea Hassan al II-lea (Casablanca): 17 EURO/persoana;
Excursie la Essaouira: 55 EURO/persoana;

 

NOTA: Preturile excursiilor optionale sunt informative si valabile pentru minim 20 participanti. Preturile finale vor fi comunicate inainte de plecare.

GRUP MINIM: 20 persoane. Pentru un grup de 15-19 persoane, pretul se majoreaza cu 65 EURO/ persoana. Pentru un numar mai mic de 15 participanti, pretul se recalculeaza sau circuitul se anuleaza. De asemenea, in cazul unui grup mai mic, agentia isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana sau hotelurile, cu pastrarea standardelor si cu informarea prealabila a turistilor inscrisi. Locurile confirmate suplimentar fata de grupul rezervat pot fi la un tarif mai mare (in functie de disponibilitatile la avion si cazare) si se supun unor reguli diferite de decomandare.

 

TERMENE DE PLATA:
• 20% din pretul pachetului turistic la inscriere;
• 30% din pretul pachetului turistic cu minim 60 zile inaintea plecarii;
• 50% din pretul pachetului turistic cu minim 45 zile inaintea plecarii.
Procentul aferent primei plati sa va calcula in functie de momentul inscrierii. Daca inscrierea intervine cu mai putin de 45 zile inaintea plecarii, pachetul turistic se va achita integral.
In cazul nerespectarii termenelor de plata, Tour Operatorul isi rezerva dreptul de a anula rezervarea.

 

CONDITII DE ANULARE / PENALIZARI:
• 20% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 90 zile - 60 zile inaintea plecarii;
• 50% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 59 zile - 30 zile inaintea plecarii;
• 80% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 29 zile - 15 zile inaintea plecarii;
• 100% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face intr-un interval mai mic de 15 zile calendaristice
inainte de data plecarii sau pentru neprezentarea la program.

 

IMPORTANT! Va reamintim ca incheierea unei Asigurari STORNO de calatorie poate acoperi pierderile financiare cauzate de anulare, contracarand efectul penalizarilor aplicate. Va recomandam sa uzati de acest mijloc de protectie financiara care acopera cele mai frecvente evenimente ce cauzeaza anularea calatoriei


Formular de contact

Numele si prenumele:
Telefon:
Adresa de email:

Adauga mesaj / comanda:

Informatiile marcate cu sunt obligatorii pentru procesarea mesajului.

Pentru a activa aceasta functionalitate va rugam sa acceptati utilizarea fisierelor de tip "cookies"

Recenzii

Opinia turistilor

Fii primul care adauga o recenzie!

Doresc sa ma contactati pentru:

Am citit si sunt de acord cu Termeni si Conditii generale