Circuit CAPPADOCIA - Antalya

Circuit CAPPADOCIA - Antalya

Circuit avion, 8 zile 

Itinerariu: Antalya -Konya -Cappadocia -Goreme -Uchisar

 

Tarife și date de plecare:

Data plecare 2022

Loc în camera dublă

FIRST MINUTE

Loc în camera dublă

STANDARD

25.02, 25.11 170 € 194 €
4.03 190 € 214 €
11.03, 18.11 200 € 224 €
18.03, 11.11 210 € 224 €
25.03, 4.11 220 € 234 €
1.04, 28.10 230 € 244 €
8.04, 21.10 240 € 254 €
15.04, 22.04, 29.04, 23.09 300 € 314 €
6.05, 13.05, 20.05, 14.10 260 € 274 €
27.05, 7.10 270 €  284 €
30.09 280 €  294 €

 

FIRST MINUTE valabil pana la 28.02.2022, cu achitarea unui avans de 10% la inscriere, inca 20% pana la 28.02 si diferenta de plata cu 30 de zile inainte de plecare.

  • Program
  • Servicii incluse
  • Nu sunt incluse
  • Excursii Optionale
  • Important

Ziua 1. BUCUREȘTI - ANTALYA
Intalnire cu reprezentantul agentiei in aeroportul Henri Coanda din Bucuresti pentru imbarcare pe zborul spre Antalya (direct sau via Istanbul). Odata ajunsi pe aeroportul din Antalya, transfer spre hotel 5*. Cocktail de bun venit si cazare.


Ziua 2. ANTALYA - KONYA - CAPPADOCIA
Mic dejun. Plecare spre Konya, batrana capitala a Sultanatului Selgiucid si patria dervisilor rotitori, vizitam o bijuterie a artei islamice, Mausoleul lui Jalal al Din, cel mai mare poet mistic persan, cunoscut sub numele de Rumi sau Mevlana. Ne vom bucura de faimoasa tehnica de rotire ca forma de pomenire intr-o ceremonie denumita Sema. Continuam pe traseul vestitului “ Drum al Matasii”, spre Cappadocia, printr-o zona pitoreasca a Muntilor Taurus si a stepei anatoliene. Seara, cazare in zona Cappadocia la hotel de 5*.


Ziua 3. GOREME - UCHISAR
Mic dejun. Admiram muzeul in aer liber din Valea Goreme, vechiul complex monastic ce adaposteste incredibile biserici sapate in stanca, decorate cu fresce bizantine de o neasemuita frumusete. Urmeaza vizitarea “Castelului” Uchisar, gigantic “svaiter” de piatra, folosit ca refugiu de primii crestini, cu o superba panorama asupra Vaii Porumbeilor. Continuam, apoi, spre unul dintre impresionantele „orașe” labirintice subterane, cu biserici si case sapate in piatra. Seara, întoarcere la hotel în zona Cappadocia.


Ziua 4. CAPPADOCIA
Mic dejun. Continuam vizitele in Cappadocia, iar pentru astazi va propunem sa vizitam o crama, pentru a degusta vinuri locale. Spre dupa-amiaza, ajungem la un atelier de tesatorie. Vom putea sa admiram intregul proces prin care materialele precum matasea, bumbacul sau lana, ajung produs finit. Seara, întoarcere la hotel în zona Cappadocia.


Ziua 5. CAPPADOCIA – ANTALYA
Mic dejun. Pornim spre Antalya, iar pe traseu avem posibilitatea sa vizitam impozantul caravanserai Selgiuc din Valea Konya, construit in sec. Xlll in onoarea sultanului Alaeddin Kayqubad. Seara, cazare in zona Antalya la hotel de 5*.


Ziua 6. ANTALYA – CASCADA KARPUZKALDIRAN
Mic dejun. Tur de oras in Antalya, emblematicul oras de pe Riviera turceasca a Marii Mediterane. Vom vizita portul, centrul vechi si faimosul minaret – simbolul orașului, Yivli Minare. Timp liber pentru cumparaturi la un magazin de bijuterii, dar si la unul cu articole din piele. Continuam, apoi, cu impresionanta cascada Karpuzkaldiran. Seara, cazare in zona Antalya la hotel de 5*.


Ziua 7. ANTALYA – ALANYA
Mic dejun. Timp liber, sau, optional excursie la Alanya pentru a vizita Castelul din oras, dar si Pestera Dim. Spre seara, retur la hotelul din zona Antalya.


Ziua 8. ANTALYA – BUCUREŞTI
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru zborul de retur spre Bucuresti (direct sau via Istanbul).

- Zbor Bucuresti - Antalya si retur, bagaj de mana 6 kg + bagaj de cala 20 kg
- Transport cu autocar local modern, cu A/C, pe durata circuitului, in Turcia
- Cocktail de bun-venit
- Ghid insotitor licentiat, vorbitor de limba romana
- 7 cazari cu mic dejun in hoteluri 4-5* (standarde locale)

- Taxe Aeroport + transfer Aeroport-Hotel-Aeroport

- Asigurare medicala + storno
- Pachetul Cina & Cultura (7 cine, toate taxele de intrare la obiectivele din program, ghizi locali) = 109 euro/pers (pentru plata din agentie) ; sau 129 euro/pers (pentru plata in Turcia)
- Zborul cu balonul in Cappadocia (se rezerva la ghidul local, in functie de conditiile meteo) = aprox. 130-150 euro/pers. (tarif valabil in luna octombrie 2021, se reconfirma in timpul circuitului)
- Jeep Safari Cappadocia (se rezerva la ghidul local) = aprox. 50 euro/pers

Se achizitioneaza prin ghidul local, la destinatie*
• Ziua 3: Ortahisar (Valea Indragostitilor) - Orasul Subteran (masa de pranz inclusa) - 45€/pers.
• Ziua 3: Seara Turceasca - 45€/pers.
• Ziua 4: Sema (dansul dervisilor rotitori) - 20€/pers.
• Zilele 2,4,5: Pachet 3 mese de pranz - 45€/pers.
• Ziua 7: Castelul Alanya - Pestera Dim (masa de pranz inclusa) - 45€/pers. sau Cascada Manavgat (excursie cu barca) - Moscheea Manavgat (masa de pranz inclusa) – 45€/pers.

*Preturile pot suferi modificari in functie de sezon, iar disponibilitatea este in functie de cerere. Grup minim 10 persoane.

FIRST MINUTE valabil pana la 28.02.2022, cu achitarea unui avans de 10% la inscriere, inca 20% pana la 28.02 si diferenta de plata cu 30 de zile inainte de plecare.
Reducerile se aplica numai la pachetul de baza; acestea nu se aplica la alte taxe sau suplimente de orice fel.
In situatia in care programul se poate organiza, respectand restrictiile determinate de pandemia Covid, in caz de retragere/renuntare, se aplica penalizari de 100% din valoarea avansului achitat conform pragurilor de mai sus.

 

OFERTA SAFE PRICE (Tarif Standard) - 40% avans la înscriere, diferenta de plata cu pana la 14 zile inainte de plecare.
In situatia in care programul se poate organiza, respectand restrictiile determinate de pandemia Covid, in caz de retragere/renuntare, se aplica pragurile de penalizare conform contractului, respectiv:
a) 25 Euro/persoana - taxa de serviciu, dupa primirea confirmarii serviciilor comandate (cu pana la 45 de zile inainte de plecare/intrare)
b) 25% din contravaloarea pachetului de servicii turistice pentru anulare in intervalul 44-31 zile inainte de plecare/intrare.
c) 40% din contravaloarea pachetului de servicii turistice pentru anulare in intervalul 30-15 zile inainte de plecare/intrare.
d) 100% din contravaloarea pachetului de servicii turistice pentru anulare in intervalul 14-0 zile inainte de plecare/intrare.
In situatia in care masurile luate de catre autoritati impun restrictii de calatorie care fac imposibila executarea pachetului de servicii de calatorie de catre agentia organizatoare, turistul va beneficia de rambursarea integrala a avansului achitat, doar cu achitarea taxei de serviciu in cuantum de 25 euro/persoana (care va fi scazuta din avansul achitat). Insa, in situatia in care turistul solicita reprogramarea calatoriei la o data ulterioara, nu se percepe taxa de serviciu.


Grup minim 20 persoane
In cazul nerealizarii grupului minim excursia se va reprograma / anula, cu posibilitatea inscrierii la un program similar;
Ghidul poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice, cu respectarea vizitarii tuturor obiectivelor din program.


Formular de contact

Numele si prenumele:
Telefon:
Adresa de email:

Adauga mesaj / comanda:

Informatiile marcate cu sunt obligatorii pentru procesarea mesajului.

Pentru a activa aceasta functionalitate va rugam sa acceptati utilizarea fisierelor de tip "cookies"

Recenzii

Opinia turistilor

Fii primul care adauga o recenzie!

Doresc sa ma contactati pentru:

Am citit si sunt de acord cu Termeni si Conditii generale