CROAZIERA IN ANTARCTICA

CROAZIERA IN ANTARCTICA

Buenos Aires – Ushuaia – Antarctica - Insulele Falkland – Montevideo

Durata: 19 zile
Plecare: 16.01.2020

 

TARIF LOC IN CAMERA DUBLA: 4895 euro/persoana
SUPLIMENT SINGLE: 295 euro

 

Reducere copii max 12 ani: 10% din tariful de baza net, fara taxe ( doar pentru cazarea in camera cu 2 adulti ). Nu se acorda reduceri pentru a treia persoana adulta in camera. Grup minim 25 pers. Pentru un grup de 20-24 pers, tariful se majoreaza cu 145 € / pers. Suplimentul de camera single este valabil numai pentru serviciile la sol. Tariful suplimentar pentru cabina single se verifica la cerere, valabil in limita locurilor disponibile. 

 

Descoperiti porturi si insule din zona Atlanticului de sud-vest !

 • 2 capitale incantatoare: Buenos Aires (Argentina) si Montevideo (Uruguay);
 • Ushuaia, cel mai sudic oras de pe planeta si El Tren del Fin del Mondo (Trenul de la Capatul Lumii);
 • Capul Horn (Chile), cel mai sudic punct al Americii de Sud;
 • tarmurile inghetate ale Antarcticii dintre arhipelagul Palmer si Peninsula Antarctica;
 • Insulele Faulkland (Insulele Malvine), teritoriu britanic autoguvernat;
 • minuni ale naturii de exceptie Delta El Tigre, Canalul Beagle, Parcul National Tierra del Fuego, coloniile de pinguini din Insulele Faulkland si de la Punta Tombo;
 • Fiesta Gaucha la o ferma argentiniana autentica.

 

Va oferim:

 • zboruri intercontinentale cu compania Turkish Airlines;
 • transferuri si transport cu autocar / minibus licentiate;
 • 3 nopti cazare cu mic dejun Buenos Aires;
 • 14 nopti cu pensiune completa in Antarctica, la bordul vasului Celebrity Eclipse 5*.

 

BONUS: asigurare medicala si storno!
BONUS: transferuri la / de la aeroportul Henri Coanda!

 • Program
 • Servicii incluse
 • Nu sunt incluse
 • Excursii optionale

Ziua 1. BUCURESTI – BUENOS AIRES
Intalnire cu insotitorul de grup in aeroportul Henri Coanda (Otopeni) si zbor spre Istanbul. Dupa o scurta escala, ne imbarcam la bordul zborului transatlantic cu destinatia Buenos Aires. Sosire seara tarziu si transfer la hotel in Buenos Aires pentru cazare.

 

Ziua 2. BUENOS AIRES
Mic dejun. Dimineata vom face un tur de oras, prilej de a cunoaste frumoasa capitala argentiniana, tur pe parcursul caruia vom admira Teatrul Colon, Cartierul Boca (cartierul italian), Calle Florida (principala artera comerciala a orasului), Piata San Martin si Catedrala Metropolitana. Dupa amiaza timp liber pentru vizite individuale, Cazare Buenos Aires, la acelasi hotel.

 

Ziua 3. DELTA EL TIGRE
Mic dejun. Azi vom participa la cea mai populara excursie din Buenos Aires, plecand pana la El Tigre, orasel insular aflat in mijlocul deltei, inconjurat de cele trei rauri Tigre, Lujan si Reconquista. La sosire, transfer in micul port pentru o plimbare relaxanta cu barca prin Delta raului Parana, prilej de a admira peisajele minunate, cu nenumarate insulite care formeaza acest ecosistem fascinant. Seara optionala de tango cu beefsteak argentinian. Cazare in Buenos Aires, la acelasi hotel.

 

Ziua 4. WELCOME ON BOARD!
Mic dejun. Timp liber in cursul diminetii. Transfer in port pentru formalitatiile de imbarcare pe vasul de croaziera. Bun venit la bord! Vasul paraseste Buenos Aires la ora 17:00. Dupa ce va instalati in cabina aveti posibilitatea sa faceti o prima explorare a vasului la bordul caruia veti petrece 14 nopti. In fiecare seara veti gasi in cabina programul de activitati prevazute pentru ziua urmatoare. Cazare la bordul vasului cu pensiune completa.

 

Ziua 5 - 7. PE MARE
Vom avea 3 zile in care vasul va naviga fara oprire spre sud, prilej de ralaxare si bucurie, admirand peisajul electrizant al oceanului. Vom fi invitati sa participam la nenumarate activitati si jocuri ce au loc pe puntea superioara sau vom explora secretele acestui mic oras plutitor, incercand sa descoperim si sa ne familiarizam cu numeroasele sale facilitati. Cazare la bord cu pensiune completa.

 

Ziua 8. USHUAIA (ARGENTINA)
La ora 09:00, vasul va acosta in Ushuaia - cel mai sudic oras de pe planeta ! Ne mai despart doar 1190 km de coasta Peninsulei Antarctice! Din Ushuaia pornesc expeditiile catre tinuturile indepartate ale ghetii eterne. Astazi putem participa la o minunata croaziera optionala pe Canalul Beagle, una din cele mai populare excursii locale. Vom ajunge la Isla de Los Lobos, unde vom admira o impresionanta colonie de lei de mare, asistand la jocurile si ritualurile lor. Linistea atemporala care domneste peste aceste locuri ne accentueaza impresia ca ne aflam intr-adevar la capatul lumii. Urmatorul popas va fi pe Isla de Pájaros (Insula Pasarilor), prilej de a admira numeroase pasari fascinante, cum ar fi cormoranii imperiali, precum si alte animale: foci, pinguini si chiar orci. O alta excursie optionala este excursia in Rezervatia Tierra del Fuego cu trenuletul cu aburi, numit El Tren del Fin del Mondo (Trenul de la Capatul Lumii), pe cea mai sudica cale ferata functionala de pe planeta. Traseul este un spectacol in sine. Prima oprire va fi Estacion Cascada la Macarena, unde turistii pot cobori pentru a vizita colibele indiene (reconstruite) ale unuia din cele patru triburi indigene care au populat aceste locuri de mii de ani: Yamanas. Rezervatia ne ofera surprize neasteptate, cu peisaje impresionante, cascade, rauri si lacuri sclipitoare, paduri sub-antarctice si o bogata flora si fauna subpolara. Intoarcere in Ushuaia. Vasul paraseste portul la ora 21:00. Cazare la bord cu pensiune completa.

 

Ziua 9. CAPE HORN (CHILE)
Nu ratati privelistea din aceasta dimineata cand, in expeditia sa, vasul va ajunge in jurul orei 08:00 la Cape Horn, cel mai sudic punct al Americii de Sud, situat la limita nordica a Stramtorii Drake. Timp de multi ani Capul Horn a reprezentat un important reper al rutei clipperelor, ruta pe care corabiile transportau bunuri in toata lumea. Vasul paraseste Cape Horn pentru o expeditie unica printre ghetari maiestosi, fiorduri inguste si peisaje cuceritoare pana in Antarctica! Desi aici se afla 70% din apa de pe Pamant, acest continent este cel mai uscat loc de pe planeta. Nu uitati sa va incarcati aparatele foto! Cazare la bord cu pensiune completa.

 

Ziua 10. CANALUL SCHOLLART – GOLFUL PARADISE - STRAMTOAREA GERLACHE (ANTARCTICA)
Incepem o aventura magica prin tinuturile australe, strabatand peisaje magnifice, nemaiintalnite in nicio alta regiune a planetei. Antarctica – cel mai sudic si salbatic continent, este de o frumusete fascinanta, un loc unic si captivant, cu animale si plante unice. Astazi vom naviga in apele antarctice, admirand peisaje senzationale si, cu putin noroc, diferite specii de manifere marine: balene cu cocoasa, pinguini si foci. Vom strabate Canalul Schollart, care separa nsulele Anvers si Brabant, indreptandu-ne spre Golful Paradise, cel mai sudic punct al traseului nostru (64,8°S) si stramtoarea Gerlache, ce separa Arhipelagul Palmer de Peninsula Antarctica. Cazare la bord cu pensiune completa.

 

Ziua 11. INSULA ELEFANT (ANTARCTICA)
Mic dejun. Azi vom continua sa navigam prin acest tinut de gheata. Vom trece pe langa Insula Elefant unde, in anul 1916, 21 de membri ai echipajului navei Endurance au ramas timp de 4 luni, in timp ce liderul lor, Sir Ernest Shackleton, a plecat dupa ajutor. Echipajul a trait in tot acest timp sub o barca rasturnata, supravietuind cu grasime de foca, nestiind daca vor reusi sa plece vreodata de aici. Insula este faimoasa pentru numeroasele colonii de pinguini, dar si pentru coloniile de foci. Cazare la bord cu pensiune completa.

 

Ziua 12. PE MARE
Astazi este ultima zi in care vom mai putea admira peisajul inghetat al Antarcticii, ce emana o frumusete fascinanta, fatala. Aflandu-se la mare distanta de celelalte continente si cu tarmurile blocate de gheata compacta, Antarctica a fost nelocuita milioane de ani. Prinse intre curentii reci ai marii se afla numeroase grupuri de insule polare si subpolare, printre care Georgia de Sud, Insulele Sandwich de Sud, Insulele Orkney de Sud si Insulele Shetland de Sud. Cazare la bord cu pensiune completa.

 

Ziua 13. PORT STANLEY (INSULELE FALKLAND)
Vasul va acosta la ora 08:00 in Port Stanley, Insulele Falkland, unde a avut loc “Razboiul Malvinelor” sau Razboiul din Atlanticul de Sud. Acest conflict militar intre Argentina ?i Regatul Unit al Marii Britanii a durat zece saptamani, motivul disputei fiind doua teritorii britanice de peste mari, respectiv Insulele Falkland ?i Insulele Georgia de Sud ?i Sandwich de Sud. Arhipelagul Falkland, situat in Oceanul Atlantic de Sud, la aproximativ 500 km de coasta Argentinei si la 13.000 km de Marea Britanie, este format din peste 200 de insule, principalele fiind Falklandul de Vest si Falklandul de Est, ultima gazduind capitala Port Stanley. Pana la plecarea vasului (ora 17:00) puteti participa la o excursie optionala pentru a vedea una dintre coloniile de pinguini de pe insula sau puteti vizita capitala, intr-un tur organizat sau pe cont propriu. Nu ratati Muzeul “Falkland Islands”, ce ofera detalii despre istoria insulelor. Cazare la bord cu pensiune completa

 

Ziua 14. PE MARE
Astazi ne vom bucura de timp liber pe vas si vom fi surprinsi de varietatea bogata de privelisti, dar ne vom delecta totodata si cu numeroasele delicatese culinare puse la dispozitie in cele 5 restaurante ale vasului. Cazare la bord cu pensiune completa.

 

Ziua 15. PUERTO MADRYN (ARGENTINA)
Vasul acosteaza la ora 07:00 in Portul Madryn din Argentina (Patagonia). Orasul este poarta pentru vizitatori spre Peninsula Valdes si Punta Tombo. Peninsula Valdes este una dintre cele mai importante rezervatii de viata salbatica din Argentina si a fost desemnata sit al patrimoniului mondial UNESCO in 1999. Este zona in care traiesc balenele netede sudice, elefanti de mare si lei de mare, fiind in acelasi timp locul de cuibarit a mii de pasari de tarm, inclusiv pelicani, cormorani si scoicari. Capul (Punta) Tombo, aflat la 165 km de Puerto Madryn, are cea mai mare colonie de pinguini Magellan din lume. Pinguinii vin in septembrie si stau pana in martie. In colonie puteti merge practic printre mii de pasari care se deplaseaza intre cuiburi si mare de-a lungul "autostrazilor de pinguini" bine definite si le puteti admira pescuindu-si hrana langa coasta. Alternativ, puteti vizita Muzeul Oceanografic sau Muzeul de Stiinte Naturale din orasul-port. Parasim Puero Madryn la ora 16:30. Cazare la bord cu pensiune completa.

 

Ziua 16. PE MARE
Vasul navigheaza inca o zi fara oprire, iar noi ne vom relaxa si totodata ne vom bucura in continuare de facilitatile acestui oras plutitor, participand la spectacole si activitati organizate de profesionisti, pregatiti special pentru a va oferi momente unice, in care distractia si voia buna sunt nelipsite. Aceasta zi de relaxare la bordul vasului este si o buna ocazie de a revedea imaginile surprinse de aparatul foto sau de a mai face cateva cumparaturi in galeria comerciala de pe vas. Cazare la bord cu pensiune completa.

 

Ziua 17. MONTEVIDEO (URUGUAY)
Astazi vasul va poposi in Montevideo - capitala Uruguay-ului, cea mai europeana capitala din America de Sud. Aici veti putea vizita centrul vechi (Ciudad Vieja), Plaza de Independecia si Catedrala. La ora 17:00 parasim Montevideo si ne indreptam spre Buenos Aires. Cazare la bord cu pensiune completa.

 

Ziua 18. BUENOS AIRES (ARGENTINA)
In cursul diminetii vom debarca in Buenos Aires unde veti avea timp liber sau optional, puteti participa la Fiesta Gaucha, ocazie unica de a cunoaste o ferma argentiniana veritabila (pranz barbeque inclus). Veti avea ocazia de a invata despre obiceiurile gauchos si abilitatile lor de a interactiona cu caii a caror frumusete va va taia respiratia. Intoarcere dupa amiaza in Buenos Aires si transfer la aeroport pentru imbarcarea in zborul spre Europa. Noapte in avion.

 

Ziua 19. ISTANBUL - BUCURESTI
Escala Istanbul, zbor in conexiune spre tara.

 • zboruri intercontinentale: Bucuresti - Istanbul - Buenos Aires si retur;
 • taxele de aeroport si securitate pentru zborurile intercontinentale: 495 €;
 • taxe portuare: 395 €;
 • transferuri si transport cu autocar / minibus licentiat pe durata vizitelor si a transferurilor;
 • cazare 3 nopti cu mic dejun in hoteluri de 4* in Buenos Aires;
 • cazare 14 nopti cu pensiune completa la bordul vasului Celebrity Eclipse 5*;
 • tur de oras cu ghid local si insotitorul de grup;
 • insotitor roman pe toata durata programului;
 • transferuri curse de linie la / de la aeroportul Henri Coanda;
 • asigurare medicala + storno (*valoare storno asigurata – pana la 8.500 lei / calatorie);

 

ORAR DE ZBOR (compania Turkish Airline) - ore locale
16-Ian
Bucuresti 05:55 - Istanbul 07:10
Istanbul 09:40 - Buenos Aires 21:05
02-Feb
Buenos Aires 23:15 - Istanbul 21:50 (03-Feb)
Istanbul 00:50 (04-Feb) - Bucuresti 02:00

 

Transferuri GRATUITE la / de la Aeroportul Henri Coanda din urmatoarele zone:
MOLDOVA: Iasi, Roman,Barlad, Vaslui, Bacau, Onesti, Adjud, Panciu, Galati, Tecuci, Braila, Focsani, Rm.Sarat, Buzau
SUD EST: Constanta, Mangalia, Fetesti, Cernavoda
CENTRU – VEST: Fagaras, Zarnesti, Brasov, Busteni, Azuga, Sf.Gheorghe

 • bauturile pe vasul de croaziera, masajul, salonul de cosmetica, alte servicii nementionate;
 • bacsisurile de pe durata croazierei: aprox 14 €/ pers/ zi ( se achita la bordul vasului );
 • bacsisurile pentru serviciile in Argentina: 5€/ pers/ zi ( se achita obligatoriu la insotitorul de grup);
 • taxele de iesire din tarile vizitate ( aprox 25€, se achita local );
 • excursiile si vizitele optionale;
 • alte servicii decat cele mentionate in program.
 • Seara de tango cu beefsteak argentinian: 95 € ( inclusiv transfer, ghid, cina )
 • Fiesta Gaucha ( include transfer, pranz, ghid ): 105 €;

 

Excursiile organizate in porturile de debarcare pe durata croazierei sunt optionale si se achita pe vas.


Formular de contact

Numele si prenumele:
Telefon:
Adresa de email:

Adauga mesaj / comanda:

Informatiile marcate cu sunt obligatorii pentru procesarea mesajului.

Pentru a activa aceasta functionalitate va rugam sa acceptati utilizarea fisierelor de tip "cookies"

Recenzii

Opinia turistilor

Fii primul care adauga o recenzie!

Doresc sa ma contactati pentru:

Am citit si sunt de acord cu Termeni si Conditii generale